23 april 2024

LED verlichting voor mijn broer

Een van mijn broers vroeg een tijdje geleden advies aan mij. Hij was namelijk verhuisd en hij was niet tevreden over zijn verlichting in zijn keuken. Hij wist dat ik blog over wonen en hij vroeg mij dus om advies. Ik had wel een idee. Ik had namelijk een keer opgepikt dat LED verlichting tegenwoordig in is. Deze verlichting schijnt veel beter te zijn dan bijvoorbeeld halogeen. Zo hebben LED lampen tot wel 80 procent energiebesparing. En ze hebben geen chemische stoffen die schadelijk zijn voor het milieu. Ook is er een lange levensduur, namelijk 25 keer langer dan een halogeenlamp. Genoeg redenen dus om iets van LED te kopen.

Mijn  broer is erg blij met zijn nieuwe verlichting

Toen ik dit mijn broer vertelde, had ik hem meteen overgehaald. Hij was hartstikke enthousiast alleen we wisten niet waar we eigenlijk zo’n lamp moesten halen. We zijn samen op het internet gaan kijken en we kwamen terecht op meerdere sites. Na een paar webshops te hebben gezien kwamen we op een mooie site uit genaamd lamp direct. Deze internetwinkel ziet er erg mooi uit en dat gaf ons de reden om door te kijken. Er was genoeg informatie hier te vinden om nog wat meer te weten over LED verlichting. We hebben een mooie lamp uitgezocht met een garantie van vijf jaar! Al heel snel kreeg hij zijn bestelling binnen. Mijn broer vertelde mij dat hij de lamp makkelijk en snel kon installeren. Wij zijn erg tevreden met dit bedrijf en ik ga hier zeker een keer verlichting voor mijzelf kopen.