23 april 2024

Grootste hottub ooit

Ben je benieuwd wat de grootste hottub ooit is? Ik wel. Daarom heb ik even een speurtocht gedaan op het internet en ik kwam tot een schokkende ontdekking? Ben je benieuwd? Hier komt het…

De grootste hottub ooit is 12 meter lang! Het is de bedoeling dat hier maar liefst 8 personen in kunnen zitten. De indeling is als volgt. Een gedeelte is ontworpen om in te relaxen met ruimte voor maar 1 persoon. in het andere gedeelte kun je ook gebruiken om tot rust te komen, of om baantjes te trekken. Door tegen de stroming in te zwemmen kun je wel 400 calorieën per uur verbranden! Weer wat nieuws geleerd.

Hottub met bubbels

De hottub van Welltub met bubbels is de next upgrade van de traditionele versie. Het bubbelsysteem zorgt er voor dat je extra ontspannen raakt bij het baden in het warme, stomende water. De bubbels worden gegenereerd door het aanzuigen van lucht dat wordt uitgespuwd via openingen in het bad, vanuit de rand en op de bodem van het bad. Het maakt een kalmerend en ritmisch geluid waardoor je extra relaxt wordt.

De ideale hottub temperatuur

Als je heerlijk wilt genieten van de warme, stomende, relaxerende sensatie dat wordt voortgebracht door een hottub moet je natuurlijk wel de juiste temperatuur hebben. Wel zo handig. Door experts wordt er aangeraden om de hottub te verwarmen rond de 38 graden. Ga je in de zomer gebruik maken van de hottub?

Dan wordt er geadviseerd om het wat te minderen qua temperatuur. Pas wel op, want als je niet oplet en de temperatuur van het water laat stijgen boven de 40 graden bestaat er de kans dat je lichte brandwonden kunt krijgen.  Wat dus heel belangrijk is om te gebruiken in een hottub is een thermometer. Zo kun je de temperatuur prima in de gaten houden, en dus ongestoord genieten. Pas wel op dat je niet zo lekker weg droomt dat je als een rozijntje weer uit het bad komt