18 juni 2024

Woning ontruiming

Mijn vader woont op het moment nog in een eigen huis maar nu mijn moeder al een tijdje overleden is wil hij toch naar een bejaardenhuis toe. Het huis is te groot voor hem en hij heeft moeite om de trap op te komen. ook lukt het hem niet meer om het huis te onderhouden. Ik help zelf iedere dinsdag mee met schoonmaken maar het is bijna geen doen meer het huis is erg groot en de tuin is ook reusachtig. Dit is echt geen doen aangezien ik het zelf erg druk heb met mijn eigen werk en ik niet meer iedere dinsdag kan.

logo

Vanuit het bejaardenhuis zijn we door verwezen naar Seniorenhulp Nederland. Het bejaardenhuis heeft ons verteld dat hun een goede ervaring met Seniorenhulp Nederland hebben en heeft ons aangeraden om hierdoor de verhuizing en de woning ontruiming laten doen.

Over een aantal dagen zal een van de medewerkers een kijkje komen nemen om een inschatting te maken van wat er allemaal verhuisd moet worden en welk vervoer hier voor benodigd is. Van te voren hebben we met mijn vader al doorgenomen welke spullen van hoge waarde voor hem zijn die hij graag mee wil nemen naar het bejaardenhuis.

Tijdens de woning ontruiming en verhuizing was het team echt  super vriendelijk en behulpzaam. Ze gingen erg netjes om met de spullen net of het hun eigen spullen waren. Van te voren hebben we ook nog met het team goed doorgesproken wat er allemaal mee genomen kan worden naar het bejaardenhuis en welke spullen opgekocht kunnen wordenGalerij8

Mijn vader woont nu gezellig in het bejaardenhuis en alle spullen zijn er netjes en schadeloos naar toe vervoerd en in de woning geplaatst. Wij zijn echt super tevreden over Seniorenhulp Nederland. en mijn vader voelt zich een beetje thuis in het bejaardenhuis.