27 mei 2024
Villa-laten-bouwen

Villa bouwen

Droom jij er ook van om een villa te bouwen, dan is dit misschien wel jouw kans. Als klein kind kun ik er uren over dagdromen dat ik in een heel mooi huis zal gaan wonen, later als ik groter was. Dat later is inmiddels nu, maar ik heb helaas deze droom nog niet kunnen realiseren. Tot ik een brochure van Blauhuis onder ogen kreeg. Er stond de zin; ‘je droomt ervan een villa te laten bouwen, wij realiseren dit’. Meteen ben ik deze brochure gaan lezen en heb mij hier meer in verdiept. Een mooi huis laten bouwen zat toch iets dichterbij dan ik ooit heb durven hopen.

Wij laten een zeer mooie villa bouwen

Vanaf het moment dat ik over het bouwbedrijf Blauhuis hoorde, heb ik hier een afspraak gemaakt. Samen met een medewerker heb ik mijn plannen op tafel gelegd en hij heeft gekeken of dit wel rendabel was. Hier hoorde ik ook dat zij volgens een geoptimaliseerd, efficiënt bouwproces werken en hierdoor de realisatie van een eigen woning sneller , financieel haalbaar kon zijn.

Inderdaad klopt dit helemaal. Want een jaar nadat ik met dit bedrijf contact had gezocht is mijn droom ten uitvoer gebracht. Inmiddels woon ik, samen met mijn gezin in een prachtig droomhuis. Een huis die wij zelf hebben mogen ontwerpen en laten bouwen door het bouwbedrijf Blauhuis.