23 april 2024

Timmerbedrijf Waddinxveen werkt!

Het zoeken naar een Timmerbedrijf Waddinxveen en omstreken doe je het beste via het internet toch? Niet veel bedrijven hebben het besef dat je via het internet meer kan vinden als dat je zelf in de stad gaat zoeken. Hierin speelt niet iedere bedrijf in mee wat zonde is aangezien wij allemaal meer online zoeken als dat we het anders doen.ssss

Nu dat ik ook op zoek was naar een goede timmerbedrijf hoopte ik het via internet te vinden, zit er immers niet op te wachten om ieder bedrijf in de stad af te moeten gaan. Tijdens mijn zoektocht op het internet heb ik een tal van bedrijven gezien waar ik terecht kon, echter was ik bij Viwa timmerwerken blijven “hangen’, dit bedrijf stond erg hoog aangeschreven op het internet wat natuurlijk in het voordeel werkt bij mij.

Ik heb er dan ook voor gekozen om telefonisch contact op te nemen of dat er een mogelijkheid bestaat dat ze langs komen en een offerte opmaken. Je raadt het nooit maar diezelfde middag kwamen ze nog bij ons langs om een offerte op te maken en te bekijken wat er precies gebeuren moet in huis.

viwa3

Dit bedrijf weet namelijk maar al te goed hoe belangrijk het is om een klus goed en snel uit te voeren. Ik had namelijk nog geen twee dagen later de offerte al in huis! Deze was uiteraard binnen ons budget waardoor we direct akkoord hebben gegeven. Door te zoeken op Timmerbedrijf Waddinxveen weet ik in ieder geval zeker dat ze vanaf morgen druk aan de slag gaan om ons woning weer als een parel te krijgen.