13 juni 2024

Tape bedrukken voor onze renovatieproces!

Wij gaan tape bedrukken voor onze verbouwing! Het klinkt wellicht  vreemd, echter kan ik het nader uitleggen!

Onze woning dateert uit de jaren ’60. Dit houdt in dat het allemaal nog van toen die tijd is en dus hoognodig gerenoveerd mag worden. Om het op een leuke manier te verbouwen zijn wij gaan zoeken naar handige tips wat wij kunnen gebruiken. Hierdoor terecht gekomen bij Maxilia waar het mogelijk is om tape te laten bedrukken met een leuke opdruk. Ook viel mij direct op dat hier voldoende te vinden is als het gaat om bedrukte producten.

Proces gestart!

Wij zijn reeds begonnen met het renoveren van onze woonkamer. Dit is hoognodig aan renovatie toe waardoor wij hebben besloten om hier direct aan te beginnen. In de tussentijd hebben wij onze bestelling van Maxilia mogen ontvangen. Onze tape hebben wij dan ook gretig in gebruik mogen maken tijdens het inpakken van de spullen.

Het feit dat er een leuke opdruk te vinden is op de tape geeft het enigszins nog plezier met zich mee. Alles is ingepakt en uit de woonkamer gehaald zodat wij volledig kunnen richten op de verbouwing. Gelukkig verloopt onze verbouwing erg goed en schieten wij al aardig op. Uiteraard komt er nog veel meer aan renovatie aan waar wij enorm veel zin in hebben. Wij kunnen in ieder geval niet meer wachten tot het zover is dat alles is gerenoveerd. Dankzij onze tape beleven wij er onwijs veel plezier mee!