27 mei 2024
tv meubels

Passend in ieder interieur

Een tv meubel zwevend kun je in ieder interieur opnemen, omdat je zelf kunt bepalen welke kleur het meubel wordt. Neem je het meubel mee in je interieur met de kleur, of laat je het meubel opvallen door het juist een andere kleur te laten maken. Omdat het meubel aan de wand hangt, kun je het door dezelfde kleur te maken als de wand opnemen in de wand. Hierdoor valt het meubel niet op, maar draagt het wel bij aan de ruimte in je woonkamer. Door het een andere kleur te maken kun je het tv meubel nooit over het hoofd zien.

tv meubels

Kies de serie naar wens

Om de verschillen tussen de meubels goed te kenmerken, zijn er verschillende series gemaakt. Aan de hand van je persoonlijke wensen kun je een keuze maken, uit welke serie je een tv meubel zwevend wilt hebben. Alle meubels in het assortiment hebben wel de standaard kenmerken als kwaliteit die gewaarborgd is, maar ook je eigen wensen kunnen worden meegenomen bij een maatwerk meubel. Je zit niet vast aan maten en indelingen, wat jij leuk vind of praktisch kan eenvoudig worden gemaakt door tv-meubels.nl. 

Wat voor formaat is praktisch?

Naar eigen wens kun je een tv meubel zwevend zo groot of klein ophangen in de woonkamer als je wilt, heb je alleen een meubel nodig voor de televisie. Of wil je het meubel ook gebruiken om apparatuur in op te bergen, of om leuke accessoires op te zetten zodat iedereen deze ziet. Hoe breder het zwevende meubel is, hoe meer kanten je ermee op komt. Vaak wordt het meubel ook gebruikt om leuke dingen te laten zien, fotolijstjes of mooie beeldjes waar je trots op bent. Laat het meubel maken naar eigen inzicht, en een leuke kleur natuurlijk. Voor een op maat gemaakt meubel kun je contact opnemen met tv-meubels.nl.