18 juni 2024

Nog functioneler dan een houten vloer

Een houten vloer vergt over het algemeen best veel onderhoud, ook is de vloer niet bestand tegen krassen en vloeistoffen als koffie en thee als die erop vallen. Met houtlook tegels heb je dezelfde uitstraling als een houten vloer alleen veel minder onderhoud. Geen schuren en lakken, alleen met de stofzuiger en een vochtige dweil even schoonmaken en de vloer kan er weer even tegen. Maar het uiterlijk, de structuur en de nerven van een houten vloer zijn wel aanwezig.

houtlook tegels

Machinaal geproduceerd

Houtlook tegels kunnen worden geleverd in vele beschikbare formaten, maar de vormen kunnen ook verschillen van vierkant tot rechthoekig. Buiten kunnen de tegels ook gelegd worden, zo creëer je een mooie overgang van de huiskamer naar de tuin. De tegels voor buiten zijn kleurecht en hebben een antisliplaag zodat je er met vochtig weer niet op uitglijdt. De tegel bestaat uit minerale grondstoffen die samen worden geperst in een mal, om daarna op hoge temperatuur te worden gebakken. Bij normaal gebruik kan de tegel een levenlang meegaan.

houtlook tegels

Groot assortiment

Totaaltegel.nl zorgt dat je nu eenheid krijgt met binnen doordat je buiten dezelfde soort tegels neer kunt leggen op je terras. Het groen en de kleuren van de planten en bloemen combineren goed met de kleur van je vloer. Of dit nu een houtkleur is of een grijze vloer, de keus is aan jou. Je kunt ook in de tuin een motief maken met de houtlook tegels, aansluitend terrastegels of klinkers om een unieke uitstraling te krijgen in je tuin. Met tegels in hout kleur kun je alle kanten op zowel binnen als buiten.