27 mei 2024

Lightexpert is dé LED expert

Bij Lightexpert zijn LED lampen in alle soorten en maten te koop. Naast de standaard-lampen die je in een E40 fitting kunt doen, zijn ook allerlei soorten spots, bouwlampen, TL-lampen en zelfs vloerlampen in de online shop van Lightexpert te bestellen. De LED lampen zijn allemaal van het merk Energetic. Die zijn uitstekend van kwaliteit en hebben een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Zoals alle LED lampen zijn ze energiezuinig en de lichtopbrengst is uitstekend. De lampen zijn in allerlei kleuren leverbaar, van lampen met heel wit licht tot een groot skala aan sfeertinten. Lightexpert geeft op de meeste LED lampen 2 jaar garantie. 

Elke lamp bij Lightexpert heeft een LED-variant

Het aantal LED lampen dat door Lightexpert leverbaar is, is de afgelopen jaren sterk gestegen. Dat komt doordat LED zich nog steeds aan het ontwikkelen is. Tegenwoordig zijn alle lampen met een standaard fitting als LED leverbaar. Maar bij Lightexpert is er ook van de meer exotische lampen een LED-variant verkrijgbaar. Er bestaan bijvoorbeeld lampen ter vervanging van de traditionele TL-buis. Deze lampen geven veel meer licht dan de originele buizen, ze knipperen niet en zijn superzuinig. Er zijn zelfs LED bouwspots te koop. Ook die verbruiken veel minder stroom dan de originele bouwspots. Ze zijn ook mechanisch veel sterker.

Lightexpert draagt bij aan het milieu

Door het lage energieverbruik dragen LED lampen bij aan vermindering van de CO2-uitstoot. Door het assortiment aan LED lampen zo uitgebreid mogelijk te maken en de prijzen laag te houden worden er meer LED lampen verkocht. Op die manier helpt Lightexpert om het elektriciteitsverbruik terug te dringen en dat goed voor het milieu. Desondanks kan het een flinke investering zijn als je alle lampen in je huis vervangt door LED. Begin daarom met de lampen die het meeste branden. Dan bespaar je het meeste op energie.