23 april 2024

Klik hier voor meer informatie

Ik was op zoek naar een bedrijf die kwaliteits screens aanbiedt tegen een aantrekkelijke prijs. Ik had namelijk een woning in Amsterdam gekocht die toe was aan een nieuw screen. Ik had een studie gevolgd aan het hbo en ik had elke maand geld apart gelegd wat ik kreeg van mijn werk. Ik had mijn geld iedere maand apart gelegd zodat ik hier uiteindelijk een woning van zou kunnen kopen. Het huis moest helemaal gerenoveerd worden wat binnen een aantal maanden helemaal afgerond was. Ik wilde echter nog wel een nieuw screen laten plaatsen. Tijdens een bezoek aan Facebook kwam ik een post tegen van een kennis die net een nieuwe screen had laten plaatsen door Hubo Amstelveen. Onder de website stond klik hier voor meer informatie.


De website

Ik had vervolgens op de klik hier link geklikt waardoor ik doorverwezen werd naar de website van het bedrijf. Op de website was erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf de klanten aanbiedt. ik had online een offerte aangevraagd voor een nieuw screen. De prijs vond ik erg aantrekkelijk waardoor ik een nieuw screen had laten plaatsen door Hubo Amstelveen. De monteur was er supersnel en ik ben erg tevreden over het resultaat.