27 mei 2024

Hovenier Alphen aan de rijn heeft een prachtig tuinhuisje gemaakt!

 

 

 

 

 

Het onderwerp van vandaag is Hovenier Alphen aan de rijn! Ik heb een prachtige woning met een prachtige achtertuin, maar toch miste ik iets. Afgelopen maand ging ik een kijkje nemen in de nieuwe woning, van mijn beste kameraad. Zijn woning was schitterend en in de achtertuin, had hij een tuinhuisje staan. In het tuinhuisje stond een eigen bar, een televisie, een bank en een paar stoelen. Het was een echt mannen huisje. Het tuinhuisje was dan ook bedoeld om met een paar vrienden, en vriendinnen lekker te relaxen, zonder dat er rommel binnen kwam. Ik vond het fantastisch en wilde ook een tuinhuis laten bouwen, in mijn achtertuin. Mijn kameraad vertelde mij over het bedrijf Hovenier Alphen aan de rijn dit bedrijf had zijn tuinhuisje gebouwd. Onmiddellijk nam ik contact op met dit bedrijf over de eventuele kosten. De kosten vielen erg mee en ik huurde dit bedrijf in!

Een heerlijke plek voor mezelf!

Binnen een week was het tuinhuisje af. Ik koos voor een groot model, zodat er veel  ruimte over was. De inrichting is nu ook eindelijk af. De inrichting bestaat uit een, grote televisie, twee ligbanken, vier stoelen, een bar met veel drank en een open haard. Ik ben erg trots op het eindresultaat, eindelijk een mooi plekje voor mijzelf. Wil jij ook een tuinhuisje laten bouwen, van top kwaliteit? Dan is een kijkje nemen op de bovenstaande link, een echte aanrader!