27 mei 2024

Gevelimpregneer gebruiken

Gevelimpregneer wordt voornamelijk gebruikt om het gebouw te beschermen. Zo zul je merken dat je hiermee het metselwerk kunt beschermen tegen het weer hier in Nederland. Hier in Nederland kan het weer behoorlijk wat roet in het eten gooien. De ene dag heb je een heerlijk zonnetje en de andere dag moet je binnen zitten vanwege de regen. Al met al is het wel belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw bouwwerk beschermd blijft. Met de EC Gevelcreme kun je hier goed voor zorgen. Het beste resultaat zal uiteindelijk worden getoond en daar wordt iedereen vrolijk van toch?

Werken met deze crème

Het prettige hiervan is dat deze crème goed doordringt in poreus metselwerk. Hierdoor vormt het een sterk waterafwijzende en weerbestendige bescherming. Wel zo prettig om te weten dat het ook werkt waarvoor dit is gemaakt toch?

Waterafwijzend resultaat bieden?

Het belangrijkste van dit product is dat hij een goede bescherming biedt. Je zit er immers niet op te wachten dat de poreusheid verder zal toetreden. Hierdoor dien je er eerst voor te zorgen dat de gevel schoon is alvorens je dit zal gebruiken. Vervolgens kun je met behulp van een kwast of roller deze crème aanbrengen op de gevel. Het zweet niet waardoor het ook nog eens een prachtig resultaat geeft! Kortom, jouw woning bescherm je goed met deze Gevelimpregneer!

De voordelen van deze crème is voor iedereen zeer aangenaam. Denk hierbij aan:

  • Alkalibestendig
  • VOC vrij
  • Uitstekende penetratie door lange contacttijd
  • Gebruiksklaar
  • Toepasbaar op vers beton

Natuurlijk zijn hier nog veel meer voordelen in te vinden. Hiervoor raad ik je aan om eens op de bovenstaande website te kijken. Op deze website vind je voldoende informatie waardoor dit product een aanrader is om te gebruiken.

Onze ervaring hiermee

Voor een paar weken terug begonnen wij helaas te merken dat het resultaat van onze gevel niet bepaald charmant meer is. Het lijkt wel alsof de voegen van de bouw eruit valt. Dit willen wij natuurlijk graag zien te voorkomen. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar diverse mogelijkheden om het probleem op te lossen. Tijdens mijn zoektocht ben ik terecht gekomen op de website van Exterior-Coatings.com. De EC Gevelcreme Gevelimpregneer hebben wij vervolgens besteld. Dit product is zeer prettig om te gebruiken en behaald het resultaat waar wij naar zochten!