27 mei 2024
douchen

Douchen tijdens een badkamerverbouwing? Kies voor een mobiele douchecabine

Uiteraard wil je het liefst lekker blijven douchen tijdens een badkamerverbouwing, maar om nu telkens vrienden of familie lastig te vallen met de vraag of je daar kunt douchen vind je lastig. Door te kiezen voor een mobiele douchecabine hoef je niemand lastig te vallen met die vraag en kun je toch lekker blijven douchen tijdens een badkamerverbouwing. Hieronder meer informatie over een mobiele douchecabine.

Een mobiele douchecabine voor binnen of buiten

Een mobiele douchecabine kun je eenvoudig online huren of eenmalig aanschaffen en vervolgens thuis op een plek naar voorkeur neer laten zetten en aan laten sluiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een schuur, tuinhuis, garage of gewoon buiten naast het huis. Doordat het een cabine is, is het geen enkel probleem om de mobiele douchecabine buiten te plaatsen, zelfs niet in de winter. Echter is het dan wel aan te raden om een tijdelijk douchehokje naast de cabine te maken, zodat je lekker droog, warm en weer aangekleed na het douchen richting huis kunt lopen. 

Ook is er de mogelijkheid om een mobiele douchecabine aan te sluiten op een boiler of warmwatervoorziening, zodat je zelfs in je tijdelijke douchecabine kunt genieten van warm water, waardoor die badkamerverbouwing niet eens zo heel erg is. Wil je dat de douchecabine in huis wordt geplaatst? Zorg er dan voor dat je er een lekbak onder laat plaatsen, zodat je schade aan vloer of lekkages in huis voorkomt. 

Mobiele douchecabine kopen

Heb je een grootschalige badkamerverbouwing in gedachten? Dan is het ook mogelijk om een mobiele douchecabine aan te schaffen, zodat je deze geen maanden hoeft te huren en in de toekomst eventueel ook weer kunt hergebruiken of kunt verkopen. Mobiele douchecabines via Mobieltoiletkopen.nl zijn eenvoudig te huren of te kopen. Deze douchecabines kunnen eenvoudig worden verplaatst door een heftruck door de grote handvatten en het geringe gewicht als de cabine in de weg staat.  

Zo zijn er genoeg mogelijkheden om ook tijdens een langdurige badkamerverbouwing lekker dichtbij of in je eigen huis te genieten van een (warme) douche. Kijk online goed rond naar de mogelijkheden die er zijn om tijdelijk of eenmalig een mobiele douchecabine aan te schaffen, waarin je toch lekker kunt douchen.