23 april 2024
kerntrekbeslag_zwart_kruk_kruk

Deurbeslag tegen kerntrekken

Deurbeslag is beschikbaar in alle vormen, maten, kleuren en stijlen. Oftewel, de stijl van je deurbeslag kan je helemaal afstemmen op de stijl van een inrichting. Maar dit is niet het enige van belang wanneer je deurbeslag aan gaat schaffen. Tegenwoordig zijn er steeds meer inbrekers die inbreken door middel van kerntrekken. Er wordt dan een schroef in een cilinderslot gedraaid en deze wordt er dan met cilinder en al weer uit getrokken door middel van gereedschap. Gelukkig is er tegenwoordig ook anti-kerntrek deurbeslag beschikbaar.

Natuurlijk is anti-kerntrek deurbeslag niet de enige manier om uw cilinderslot te beschermen tegen het kerntrekken, het is ook mogelijk om een cilinderslot met een SKG keurmerk in uw deur te plaatsen maar dit zullen we in een andere blog ter sprake maken.

Soorten anti-kerntrek deurbeslag

Deurbeslag zie je als eerst als je naar een deur kijkt, het is daarom van belang dat het beslag er fraai uitziet. Gelukkig is anti-kerntrek deurbeslag er ook in verschillende stijlen en kleuren. Zo zijn er al een hoop mooie soorten deurbeslag in een RVS kleur, maar er wordt ook deurbeslag aangeboden in een mat zwarte kleur. Deze kleur wordt steeds populairder aangezien de huidige trends industrieel en stoer zijn.

Het is aan te raden om uw buitendeuren te beveiligen met anti-kerntrek deurbeslag aangezien je het inbrekers hierdoor erg lastig maakt om uw huis binnen te komen.