23 juli 2024
Spiegels op maat

Altijd de goede spiegel

Met spiegels op maat bestellen heb je altijd de goede spiegel, voor welke ruimte deze ook is bedoeld. Of het nu een spiegel voor de badkamer, slaapkamer of een andere ruimte is. Een spiegel kun je ook als achterwand gebruiken in een vitrinekast, zo krijg je een mooi beeld als je daarbij ook nog mooie verlichting hebt. Bij de Glasgigant heb je verschillende kleuren spiegels, je zit dus niet alleen vast aan de zilveren variant die de meeste mensen hebben. Probeer eens een bronzen spiegel of een spiegel met een grijze tint, het geeft direct een heel ander beeld. 

Spiegels op maat

Spiegel voor binnen en buiten

De Glasgigant heeft verschillende soorten spiegels in het assortiment, spiegels op maat kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Bij buiten gebruik moeten alleen de randen worden afgekit, de spiegels zijn ook in verschillende dikten verkrijgbaar van 3, 4 en 6 mm. Welke dikte je ook wenst, iedere dikte kun je op maat laten maken bij het bedrijf. Je weet ook zeker dat je nooit teveel betaald, in de webshop betaal je altijd de voordeligste prijs voor glas en spiegels. Wil je een spiegel mooi afgewerkt hebben dan kun je deze in facet laten slijpen, hierdoor heb je een soort mooi afgewerkte schuine rand en geen scherpe hoeken op de spiegel.

Spiegels op maat

Hoe doe je een bestelling?

Bij de Glasgigant bestel je heel eenvoudig spiegels op maat in een paar stappen, om te beginnen kies je het type spiegel, de afmetingen en het aantal wat je wilt hebben. Heb je bijvoorbeeld tape nodig of andere materialen om de spiegels te bevestigen, dan kun je dit in de tweede stap aangeven bij het bestelproces. Daarna is het alleen een kwestie van de datum kiezen, of je de spiegels wilt laten bezorgen en ophalen. Heb je dit proces gedaan dan is het een kwestie van veilig betalen in de webshop en je bestelling wordt in behandeling genomen.