23 juli 2024

Verschillende kleuren aluminium schuttingen bij Schutting33.nl

Een aluminium schutting is in verschillende kleuren leverbaar en je kunt de kleuren ook gaan afwisselen. De aluminium schuttingen worden meestal toegepast in antraciet. Antraciet wordt gezien als een moderne kleur wat steeds vaker wordt toegepast. Echter hoeft de complete schutting niet van antraciet te zijn. Men kiest er ook voor om een aantal planken te nemen in een crème witte of witte kleur (ook andersom is mogelijk). Dit zorgt voor een unieke uitstraling zonder bijkomende kosten. Een schutting aluminium voordeling online bij Schutting33. Zij bieden je de aluminium schutting aan tegen de scherpste prijzen!

Schutting33

Relatief gezien is de aluminium schutting een nieuw product als het aankomt op erfafscheidingen. De aluminium schutting past ideaal in een moderne, strakke tuin. Het aluminium is afgelakt met een donkergrijze structuurlak. De aluminium schutting wordt opgebouwd uit losse platen, die (net als bij een beton schutting) tussen palen worden geschoven. Het monteren van een aluminium schutting is dus ook erg eenvoudig zelf te realiseren. De panelen zijn niet zwaar en kunnen eenvoudig erin worden geschoven. Het enige ‘tricky’ puntje is het verwerken van de aluminium palen. Voor hulp of informatie kun je altijd Schutting33 bereiken die je hierbij helpt.

 

Waarom een aluminium schutting? De aluminium schutting heeft een aantal voordelen. Als eerst is het aluminium kras vast, waterafstotend en het is onderhoudsvrij. De aluminium schutting is ook nog eens zeer licht van gewicht en daardoor ook geschikt voor een balkon af te sluiten. Een ander voordeel van aluminium schuttingen is dat het materiaal een levensduur heet van 80-90 jaar. Het is geen goedkope schutting, maar je hoeft het maar een keer in je leven aan te schaffen. Bij een aluminium schutting is het ook mogelijk om een aantal van de aluminium panelen te verwisselen met glas panelen zodat je door de schutting kunt kijken.