23 juli 2024

Meister Melango laminaat, koninklijke vloeren

Meister Melango laminaat laat eikenhout tot leven komen. Door het plaatsen van een Melango vloer haalt u de natuur naar binnen en geeft u de vloer een authentieke landhuisplanken look. Bijna niet van een echt houten vloer te onderscheiden en uniek in dessin en kwaliteit.

FillWyI1NjAiLCI0MjAiXQ-Meister_Melango_LD_300_20_109027_Eik_Bruin_6036_02

Altijd het allerbeste

Meister Melango staat voor Deutsche Gründlichkeit. Een haast onverslijtbare vloer met een sterke HDF-tussenlaag, die bovendien behandeld is tegen het opnemen van vocht. De antistatische behandeling zorgt ervoor dat deze laminaat vloer niet veel vuil aantrekt en de harde toplaag maakt de vloer krasbestendig, stootbestendig en spatbestendig. Dankzij het unieke Uniclic systeem is ook het leggen van deze royale vloer geen enkel probleem. Wat de Melango serie uniek maakt is dat op iedere plank nooit tweemaal dezelfde houtnerf voorkomt. Eveneens zorgt de mogelijkheid van extra brede planken, de Meister LD 300 25 Melango, ook voor een unieke en royale uitstraling.

FillWyI1NjAiLCI0MjAiXQ-Meister_Melango_LD_300_25_109001_Eik_karamel_6276_01

Laminaat en Parket is een officieel Meister laminaat verkooppunt. Voor meer advies of informatie over Meister Melango laminaat kunt u bij ons terecht.