23 juli 2024

Gebruikte legbordstellingen zijn veelzijdig en duurzaam

Legbordstellingen of gebruikte legbordstellingen fungeren vaak heel flexibel en veelzijdig in een magazijnruimte. Bovendien zijn ze van hoge kwaliteit en toepasbaar voor de opslag van de meest verschillende goederen. Ze zijn overigens beschikbaar in alle soorten en maten. Dit biedt het grote voordeel dat dit type van stelling in elke kantoor- of magazijnruimte optimaal kan worden benut. De lange levensduur maakt dat elke legbordstelling of gebruikte legbordstellingen een goede investering is voor wie op zoek is om goederen op een effectieve manier te stockeren. Een ander voordeel is dat je legbordstellingen altijd kunt uitbreiden met andere stellingen. Die flexibiliteit maakt gebruikte legbordstellingen zo uniek.

Veiligheid staat voorop bij gebruikte legbordstellingen

Wanneer je van plan bent om gebruikte legbordstellingen aan te schaffen, dan mag je op beide oren slapen. Voor dat de legbordstelling wordt geleverd, wordt het materiaal zorgvuldig en nauwkeurig gecontroleerd. De veiligheid staat hierbij voorop en centraal zonder op vlak van kwaliteit te moeten inboeten. Het is vrij logisch dat de gebruikte legbordstellingen lager staan geprijsd dan de fonkelnieuwe exemplaren. Nog eens benadrukken dat ze eerst moeten voldoen aan de wettelijke vereisten voor ze op de markt komen. Je hebt stellingen die worden toegepast voor industriële doeleinden. Maar legbordstellingen worden ook wel gebruikt als grijpvoorraadstelling. Uiterst geschikt voor het klaar zetten van (kleine) benodigdheden voor montagestations.

Je kan alle goederen kwijt op de stelling

Gebruikte legbordstellingen zijn optimaal functioneel voor allerhande stukgoederen. De meeste stellingen zijn zo ontworpen dat de verzamelaars van de orders de benodigdheden binnen handbereik hebben en de artikelen snel kunnen opnemen. De overgrote meerderheid van de legbordsystemen worden modulair gemonteerd volgens eigen persoonlijke wensen. Opbouwen of uitbreiden vormt geen enkel probleem. Voor de montage heb je meestal geen professionele handen voor nodig. Dankzij het weldoordachte modulaire systeem kan je de stelling zonder veel problemen in elkaar knutselen. In een handomdraai pas je de legborden aan. De investering van gebruikte legbordstellingen is vrij laag en haast verwaarloosbaar. Het is een opslag-alternatief waar je alle kanten mee uit kan.