18 juni 2024

Trend gespot: metaal in je interieur

Bij Lampenhuis zien een nieuwe trend ontstaan met metaal. Met metaal in je interieur bedoelen we de metaal als interieuraccent.

Het klopt dat koper een tijdje cool was, maar nu maken ook veel andere metalen hun comeback. Meer industriële metalen zoals staal en verroest ijzer, maar ook luxere varianten in gouden, bronzen of zilveren kleuren. Het enige metaal waar je echt niet meer mee wegkomt, is roze koper. Lampenhuis is altijd druk op zoek naar nieuwste trends in interieur stijl.

Maar hoe integreer je deze metallic tinten in je interieur? Je kunt nauwelijks een muur bekleden met bladgoud of stalen kussens gebruiken. De makkelijkste manier is om meubels te hebben met een metalen voet, accessoires zoals spiegels en lijsten, en natuurlijk ook verlichting.

Met bijvoorbeeld fraaie binnenverlichting van Lampenhuis in de woonkamer of slaapkamer geeft het gelijk iets aan jouw leefomgeving. Een metalen hanglamp, industrieel, landelijk, Scandinavisch of klassiek, brengt extra sfeer in uw interieur!

Een metaal lamp kopen bij Lampenhuis is een uitstekend idee. We zullen je vertellen waarom. Je koopt bij ons een unieke metalen lamp, de prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend, bezorging is gratis vanaf € 50,– euro. Daarnaast hanteren we snelle levertijden.