27 mei 2024
schilder Almere

Schilder Almere maakte mijn huis weer mooi

schilder Almere

Mijn huis was bijna aan vervanging toe

Als je zo druk bent als ik al jaren ben, dan wil het onderhoud van je huis er nog wel eens bij inschieten. Natuurlijk niet het schoonmaakwerk, dat wordt altijd nog gedaan. Soms als ik dat niet redt kan ik hulp inschakelen, dus daar ligt het probleem niet. Nee, ik heb het over het exterieur. Mijn huis was bijna aan vervanging toe en ik wist niet wat ik moest doen. Een van mijn buren vertelde me dat een likje verf hier en daar vaak al verschli maakt. Ik vroeg schilder Almere mij te adviseren en helpen. Zo gezegd, zo gedaan. Ik heb mijn kozijnen laten schuren en schilderen en er is een extra laag op aangebracht zodat het mooi glanst en lang goed blijft. Daarnaast wilde ik ook graag het interieur van mijn huis een frisse look geven. Ik heb samen met de schilder bedacht wat mooie kleuren zouden zijn. Mijn huis is nu 1 mooi geheel omdat zowel de buitenkant als de binnenkant bij elkaar passen. schilder Almere 

Keuze in kleuren

Qua verf is er altijd een immense keuze in kleuren. Je kan het zo gek niet bedenken of de schilder kan het voor je regelen. Ik heb daarom gekozen voor een lichtblauwe kleur binnen en een iets donkerdere blauwe kleur buiten. Beiden kleuren neigen iets naar het groen. Daarom hebben we met meer of minder zonneschijn telkens een nieuw beeld van het huis. Het is net of ik blijf verhuizen, maar dan zonder al het werk!