5 december 2023

Revivere Traprenovatie, ook voor verwijdering & cleaning staan wij voor u klaar!

Wat uw traprenovatie project ook inhoudt, wij staan garant voor kwaliteit en maatwerk. Of u nu alleen de eiken trapbekleding op maat wenst te ontvangen en dit zelf plaatst – of ook het inmeten, monteren en aanvullende diensten zoals cleanen en verven aan ons uitbesteed -, of door ons een compleet nieuwe trap laat vervaardigen, wij doen alles in eigen beheer, in eigen werkplaats, met uiterste zorgvuldigheid en met liefde voor het vak en voor hout. LET OP: het totaal concept voeren wij uit binnen een vaste regio vanuit onze thuisbasis Venlo. Traprenovatie Venlo: Revivere Traprenovatie!

Ons basis trapbekleding pakket bestaat uit topkwaliteit eikenhout. Onze eiken treden bestaan uit 12 mm massief eiken en, naast onze standaard kleurencollectie, kunnen deze in iedere gewenste kleur geleverd worden. Daarnaast kunnen wij een passende traprenovatie bieden voor iedere trap, zowel rechte, draaiende, open als ook dichte trappen. Naast eiken werken wij ook met meranti, grenen en vuren. Wat uw wensen ook zijn, wij realiseren een prachtige trap die past bij uw wensen. Onze bedrijfsnaam is dan ook de kern van onze identiteit. Revivere is de Latijnse benaming voor ‘herleven’ en wij laten uw trap weer herleven!

 

Wat houdt ‘verwijdering & cleaning’ eigenlijk precies in? Standaard gaan wij uit van een omgeving die ‘renovatie klaar’ is. Dit houdt in dat de bestaande trapbekleding verwijderd is en het oppervlakte van de trap volledig vrij is van lijmresten, spijkertjes en nietjes. Speciaal voor de klanten die volledig ontzorgd willen worden bieden wij de service verwijdering & cleaning aan. Hierbij zorgen onze medewerkers voor het verwijderen, afvoeren en volledig renovatie klaar maken van uw trap. Zo hoeft u zich nergens druk om te maken en kunnen wij direct vol aan de slag! LET OP: deze diensten bieden wij alleen aan binnen onze vaste regio in Limburg, van Venray tot Weert (vanuit Venlo!).