27 mei 2024
ramen schoonmaken

Professioneel mijn ramen laten schoonmaken

Mijn ramen schoonmaken doe ik al een aantal jaar niet meer zelf, maar laat ik door een bedrijf doen. Dat komt omdat ik de laatste tijd toch best wel oud ben geworden. Vroeger kon ik dat soort dingen allemaal nog maar nu is dat niet meer mogelijk. Toch vind ik het belangrijk dat alles netjes is en daarom laat ik het door professionele glazenwassers doen. Ik moet zeggen dat sinds zij het werk doen, het glas nog nooit zo mooi geglansd heeft. Mijn buurvrouw die tegen over mij woont merkte het ook al op. Zij vroeg aan mij wie ik inhuurde want ook zij wou zo mooie blinkende kozijnen.

ramen schoonmaken

Erg vriendelijk

De eerste keer dat het bedrijf mijn ramen kwamen schoonmaken maakte wij eerst even kennis. Een vriendelijke uitziende man stelde zich aan mij voor. Mij vertelde mij dat hij al lang ervaring had en hij ervoor ging zorgen dat ik weer fijn uit mijn huis naar buiten kon kijken. Elke keer als hij langs kwam maakte wij altijd gezellig een praatje. Wat ben ik blij dat ik deze keuze heb gemaakt want zelf had ik het niet meer gekund. Ik kijk al uit naar de volgende keer als de medewerker weer komt.