29 september 2023

matras 120×200 voor goede nachtrust!

Welkom beste lezers ik heb weer een nieuw stukje op dit klussen woning blog, vandaag gaat het over een matras 120×200 voor een goede nachtrust. Heb je wel eens  last gehad van je nek door het slapen, en heb ge geen zin om een ander bed voor je huis te kopen dan zit je hier goed. Ik had precies het zelfde probleem ik kreeg een tijd lang last van mijn onderrug. De dokters wisten maar niet waar het door kwam, ik had een vermoeden dat het om mijn matras ging. Ik heb dus een beslissing genomen om een nieuwe uit te proberen.  Het probleem was helaas alleen dat ik niet zo snel een nieuwe kon vinden in korte tijd. Tot ik op een hele goede site kwam door een vriend van mij. Hij had voor zijn verbouwing namelijk een nieuw bed gekocht. Er zat alleen nog geen matras bij, dus die moest hij nog aanschaffen.  Hij vertelde me dat hij ook bij veel winkels is geweest en dat ze daar hele hoge prijzen hanteerde. Vandaar dat hij op het internet is gaan kijken!

Iets leuks gevonden!

Hij heeft mij een goede site gegeven, op de site sonde mooie matras 120×200 precies waar ik naar op zoek was. Ik heb toen besloten om er een te bestellen. Eerst had ik mijn twijfels maar nu ik er een paar nachten op geslapen heb zijn mijn rug klachten al meteen afgenomen. Ik ben heel blij met de bestelling ik heb alle matrassen vervangen in huis1 2 3!