23 april 2024

Lichtkoepel voor meer licht!

A44-510x408Elke woning heeft wel iets unieks, dat maakt een huis echt jouw eigen huis. Zo hebben wij ook iets speciaal laten inbouwen namelijk een nieuwe lichtkoepel.We hadden het er al een tijdje over en wilden graag wat meer licht in de gang beneden en boven maar konden maar geen goede oplossing vinden tot we een goede tip zagen in een woonmagazine waar ze in een woning ook koepels gingen plaatsen.We waren er meteen helemaal weg van en kozen er ook voor om dit te laten plaatsen.Het was een nieuwe uitdaging en daarom waren we ook erg benieuwd hoe het zou aflopen.

Heel erg mooi.
lichtkoepel_dakbetreding

Toen we eenmaal de lichtkoepel zagen binnenkomen hadden we er eerst een spannend gevoel bij hoe het zou worden, eenmaal ingebouwd wisten we zeker dat we er heel goed aan hadden gedaan.Het eindresultaat was echt prachtig en we hadden meteen veel meer licht overal waardoor we minder lampen hoefden te gebruiken.De koepels zelf zagen er van buiten ook bijzonder uit en gaf meteen een unieke uitstraling zoals we altijd al wilde hebben. Dit maakte de woning echt af voor omdat ik nu een frisse uitstraling heb voor een leuke prijs.

Over prijs gesproken.

Wat we hebben betaald voor de koepel? wat mij betreft een hele mooie prijs. Als ik website’s van concurrenten er naast hou dan zie ik al heel snel dat bouw-handel relatief lage prijzen hanteert. Dit komt door dat ze ruim inkopen waardoor ze een lagere kostprijs kunnen verrekenen aan de klant. Hier profiteren wij consumenten dan van!