27 mei 2024
design tuinbank

Kies voor een design tuinbank

Samen met mijn vriendin ben ik dezer zomer op vakantie geweest naar het buitenland. Daar zagen wij bij ons hotel een prachtige design tuinbank staan. We waren beide erg verliefd geworden op het meubelstuk dus daarom hebben we aan het hotel gevraagd waar zij het gekocht hadden. Ze gaven ons een naam van een bedrijf door. We besloten om gelijk te gaan kijken zo gauw we van onze vakantie terug zouden komen. Toen we weer thuis waren hebben we binnen een week een meubel uitgekozen voor achter bij ons huis. We hadden een erg groot hof achter ons huis waar veel mooie bomen groeide. We hadden ook een plek waar allemaal tegels lagen. We besloten om daar onze nieuwe aanwinst  te gaan plaatsen.

design tuinbank

design tuinbank

Wat een goede keuze

Mijn vriendin en ik waren het eerst nog niet eens over welke kleur we de design tuinbank moesten bestellen. Uiteindelijk kozen we toch voor het witte meubel. Volgens mijn vriendin paste die beter bij al het groen erom heen. Toen het stuk uiteindelijk achter het huis stond was ik erg blij dat we voor wit zijn gegaan. Het stond echt prachtig daar, wat een aanwinst. We besloten om op zoek te gaan naar wat leuke kussens die er we er aan toe konden voegen. Mijn moeder kwam een paar dagen later langs en ook zij was heel enthousiast erover. Ze zei gelijk dat ze mijn met vader ging overleggen of ze ook zo’n mooi meubel konden aanschaffen voor in hun gaard.