29 september 2023

Kamer huren Tilburg

Als je een kamer wilt huren, is het vaak een lastige opgave om de perfecte kamer te vinden, want in veel steden is de vraag groter dan het aanbod. Zo ook in Tilburg en juist daar was ik op zoek naar een kamer. Ik viste helaas steeds net achter het net, want als ik hoorde dat er een kamer vrij kwam, dan waren er al weer veel anderen voor mij. Toen kwam ik bij toeval op de site van kamer huren Tilburg www.klikvoorkamers.nl.

Zoektocht naar een kamer

Op www.klikvoorkamers.nl schreef ik mezelf in. Ik kon aangeven wat voor kamer ik zocht. Na enkele weken kreeg ik bericht dat er een geschikte kamer beschikbaar was. Ik was toevallig online toen ik dat berichtje binnen kreeg. Ik ben gelijk gaan kijken en heb gelijk gereageerd. Daarna was het afwachten tot de inschrijfperiode afgelopen was. En wat schetste mijn verbazing… ik kreeg te horen dat de loting voor mij positief uitgevallen was, want ik had de kamer toegewezen gekregen.

Kamer bekijken

Drie dagen later kon ik de kamer gaan bekijken. Hij bleek echt ruim te zijn en de huisgenoten waren ook vriendelijk. Dit zag ik wel zitten. Ik heb dat dan ook gelijk doorgegeven. Daarna werden mijn gegevens gecontroleerd en toen deze goed waren, werd het contract in orde gemaakt en was ik definitief de huurder van deze fijne kamer. Ik ben hier nog steeds erg blij mee, want zo’n kamer vind je normaal niet snel.