23 april 2024

Goede schilder Leiden

Niks is prettiger om te weten dat een schilder ook goed zijn werk uitvoert toch? Maar wat nou als je net zoals ik geen goede schilder kon vinden? Een goede schilder Leiden en omstreken zien te vinden is net zoals het zoeken naar een speld in een hooiberg, althans dat dacht ik!

logozj

Ik baalde namelijk van het feit dat ik in onze woonkamer niet een geschikte kleur kon vinden, zelf ben ik absoluut niet goed in het schilderen waardoor ik hoopte dat er een schilder zichzelf kon melden. Diverse keren heb ik op het internet een bericht gezet in de hoop dat een schilder zich zou melden, maar helaas….

Uiteindelijk ben ik op het internet gaan zoeken naar een geschikte schilder in de regio van Leiden aangezien we daar ook woonachtig zijn. Tijdens deze zoektocht op het internet heb ik een tal van bedrijven gezien waaronder Van der Zeeuw & Jongmans Schilderwerken. Dit bedrijf staat erg goed geschreven op het internet waardoor ik enigszins geïnteresseerd ben geworden om verder te lezen bij hun op de website.

schilder-300x95

Snel geregeld!

Door met hun in contact te komen konden ze diezelfde dag nog langskomen om een goede offerte op te maken. Zo kom ik achteraf niet voor een verrassing te staan waardoor ik gelijk akkoord heb gegeven om deze offerte op te laten maken!

Al met al was de offerte voor mij in ieder geval aantrekkelijk genoeg om akkoord voor te geven en nog geen twee dagen later zijn ze al aan de slag gegaan om de kleur op de muur te krijgen welke ik graag zie! Schilder Leiden en omstreken gezocht?