27 mei 2024

Een veilig huis mogelijk door de ijzerwaren van Baptist Huissen

Wanneer u uw huis gaat verlaten, wil je daar een prettig gevoel bij hebben. Door de ijzerwaren die Baptist Huissen je kan aanbieden, zorgen we er samen voor dat uw huis door de beste ijzerwaren beveiligd wordt.

Voor beveiliging van je huis hebben we in het assortiment verschillende snapsloten, deur- en raambeslag, sloten voor een hek en nog veel meer. Door deze kwaliteit ijzerwaren maakt u het voor ongewenste bezoekers zeer moeilijk om binnen te komen. Buiten deze vorm van veilig voelen, hebben we ook veiligheidsproducten voor kinderen, denk hier aan hoekbeschermers, stopcontactbeveiliging en kindersloten.

Groot keuze assortiment

Buiten de verschillende ijzerwaren die we verkopen, hebben we wel ruim 30.000 artikel te koop in onze winkel en webshop. De klanten die langskomen verbazen zich keer op keer hoe groot het is. Heeft u vragen of advies nodig? In de winkel werken medewerkers met veel kennis over gereedschap en passie en hebben plezier in het werk. Kom gerust even langs in onze winkel in Huissen en we geven u vrijblijvend advies en tips.

Geen tijd om langs te komen? We zijn ook telefonisch contact, via de mail of met het contactformulier te bereiken die u vind op onze website.