23 juli 2024
dakrand

Een dakrand in verschillende stijlen en kleuren

Mijn vader was van plan om onze woning te gaan verbouwen omdat er echt een paar dingen vervangen moesten worden zoals de dakrand. Hij had bijna zijn hele leven in het huis gewoond waar hij nu nog steeds woonde. Hij was hier namelijk opgegroeid toen hij klein was. Toen hij uit huis ging om te studeren kwam hij mijn moeder tegen. Nadat zij beide klaar waren met studeren, wouden zij graag samen wonen. Op het zelfde moment waren zijn ouders van plan om een ander huis te gaan kopen dus besloten mijn vader en mijn moeder om in zijn ouwelijk huis te gaan wonen. Mijn vader heeft het daar namelijk altijd heel fijn gehad en er zit een grote tuin bij. Zelf ben ik heel blij dat ik in dat huis ben opgegroeid. 

dakrand

Een hele verbetering

Mijn vader wist niet zoveel over een dakrand en daarom besloot hij om een bedrijf in te huren die hem daarbij kon helpen. Het blijkt dat er verschillende soorten zijn want hij mocht kiezen tussen een traditioneel model, een modern model en een karakteristiek model. Mijn vader vindt het altijd heel lastig om te kiezen en daarom vroeg hij mij om hulp. Samen keken wij naar de opties die het bedrijf ons had voorgelegd. Uiteindelijk kozen wij samen voor het traditionele model omdat dat het beste bij de stijl van ons huis paste. Daarnaast hadden wij ook nog eens keuze uit heel veel verschillende kleuren. Kiezen was niet makkelijk maar uiteindelijk kozen wij voor wijnrood.

dakrand