6 december 2023

De service bij Lichtgigant.com

6175-203_1Wanneer u op zoek bent naar nieuwe verlichting dan is Lichtgigant de webshop die u verder kan helpen. Lichtgigant biedt dezelfde ervaring als het offline winkelen door de kennis van producten, het advies en persoon contact, de ultra-gebruiksvriendelijke webshops en de perfecte afhandeling en nazorg. Als we het op die manier bekijken, onderscheiden we ons juist doordat elke dag weer de klantenservice veel beter is dan die bij de offline winkels.

Het product zal geleverd worden binnen de tijd die vermeldt staat. Dit kan verschillen per product. producten zullen pas verzonden als het bedrag is ontvangen. Betaald u online via Hipay, waar iDEAL, Visa, Mastercard en Maestro o.a. onder vallen dan is het direct op de bankrekening voor ons te zien. bestellingen zullen met veel zorg geleverd worden.

buitenverlichtingen

Vanaf een bestelling van € 50 euro zal er sprake zijn van een gratis verzending, hieronder zullen de kosten bedragen:

 Binnen Nederland en België voor € 6,50
 Binnen Frankrijk en Luxemburg voor € 9,50

Het is tevens mogelijk een afwijkend afleveradres op te geven, voor bijvoorbeeld een werkadres of als cadeau voor iemand thuis.

De voordelen van Lichtgigant op een rijtje:

 De verlichting specialist, kennis en ervaring sinds 2005
 Groots aanbod van ruim 500 artikelen
 Een gratis verzending vanaf € 50 euro
 Veilig en online betalen met o.a. bancontact en creditcard
 Een bedenktijd van 14 dagen zodat u altijd wanneer u niet tevreden bent het product kunt terugsturen.

Hebt u meer vragen over de service van Lichtgigant? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.imagilights-egg-big-outdoor-floor-lamp