18 juni 2024
OBenP.nl

Boktor bestrijding door OBenP.nl

Ik kon het nauwelijks geloven toen mijn man vertelde dat hij boktor had ontdekt in mijn lievelingsboom in de tuin. Ik schakelde gelijk het bedrijf OBenP.nl in om dit zo snel mogelijk op te lossen. Ik had van een goede vriendin gehoord dat zij een goed en betrouwbaar bedrijf waren. Zij had namelijk vorige zomer last gehad van houtwormen in haar vloer, een nachtmerrie. De vakmannen hadden haar heel goed geholpen dus ik vertrouwde gelijk op ze. Ze kwamen eerst langs om officieel vast te stellen dat het boktor was, wat in mijn boom zat. Tot mij grote verdriet konden ze er niet omheen, het beestje zat in mijn geliefde boom. Ik vroeg gelijk aan hen of ze zo snel mogelijk langs konden komen. We maakte een afspraak voor de volgende dag.

OBenP.nl

Ze hebben hem gered

Ik was erg blij toen ze de volgende dag al vroeg op de stoep stonden voor ons huis. Ik wist zeker dat ik er van op aan kon dat de  mannen van OBenP.nl de boktor konden bestrijden. Samen gingen we eerst even gezellig een kopje koffie drinken. Daarna gingen ze hard aan het werk. Ze hadden verschillende materialen met zich meegenomen. zo zetten zij bijvoorbeeld een injectie onderdruk. Toen de klus geklaard was overhandigde zij mij een certificaat. Ze vertelde dat ze daarmee de garantie gaven dat de boktor niet meer zou terug keren. Ik was erg blij dat ik eindelijk weer onder mijn lievelingsboom rustig een boekje kon lezen terwijl de zon op mijn gezicht scheen.

OBenP.nl