22 februari 2024

Belgisch hardsteen, of toch de composiet hardsteen look?

Een prachtige Belgisch hardsteen vensterbank op maat kopen doet u veilig & voordelig online bij NATUURSTEENvakman.nl. Met een hardstenen vensterbank kiest u voor topkwaliteit materiaal, een natuurlijke uitstraling & een optimale prijs – kwaliteit verhouding. Of u nu gaat voor die kenmerkende blauwgrijze kleurtint, of de antraciet kleurtint van donkergezoet Belgisch hardsteen, bij ons bent u verzekerd van hoogwaardig materiaal (de echte Belgische hardsteen) voor de beste prijs. Uw hardsteen vensterbank wordt zorgvuldig op maat gezaagd & secuur afgewerkt in eigen natuursteen zagerij. Vensterbank van Belgisch Hardsteen voor de beste prijs bij NATUURSTEENvakman.nl.

NATUURSTEENvakman

Uw hardsteen vensterbank wordt gezoet afgewerkt en hierbij heeft u twee keuzes; Gezoet of donkergezoet. Bij Belgisch hardsteen wordt gesproken over ‘(licht / blauw) gezoet’ en ‘donker gezoet’. In principe is de afwerking van het product volledig gelijk, het grote verschil zit hem primair in de kleur van uw vensterbank. Licht / blauw gezoet Belgisch hardsteen heeft die kenmerkende (lichtere) blauwgrijze tint van authentiek hardsteen. Donker gezoet Belgisch hardsteen neigt meer naar antraciet als basiskleur. Op de product detailpagina kunt u de gewenste lengte invoeren (in cm), de getoonde prijs wordt na een klik op ‘bereken’ direct getoond. En ook de meest gevraagde maatwerk zaagwerkzaamheden kunt u online eenvoudig mee bestellen voor een vaste scherpe prijs, zoals bijvoorbeeld het in verstek zagen en/of het uitzagen van een hoek in uw vensterbank.

 

Of toch ‘hardsteen look’ composiet?

 

De prachtige ‘look’ van Belgisch hardsteen is zo veelgevraagd dat dit een van de meest populaire ‘kleuren’ is van onze composiet vensterbanken. Met de ‘hardsteen look – imitatie’ combineert u de mooie uitstraling van Belgisch hardsteen (donker gezoet) met de optimale prijs – kwaliteit verhouding van composiet. Ten opzichte van een echte Belgisch hardsteen vensterbank ligt het kostenplaatje een stuk lager, zeker het overwegen waard dus.