18 juni 2024

Aankoop van een Geberit UP720

Ik ging samen met mijn vriendin verhuizen naar een woning in Amsterdam. de woning die we samen hebben gekocht was echter wel toe aan een verbouwing. Het sanitair van de woning was erg verouderd en in een slechte staat. We wilde daarom graag de badkamer en de keuken compleet renoveren. Voor de badkamer wilde ik graag een aantal nieuwe meubels kopen en nieuw natuursteen. Ook wilde ik graag een nieuw toilet op de douche plaatsen. Daarom ging ik op het internet op zoek naar een bedrijf die goede wc’s aanbiedt tegen een scherpe prijs. toen ik hier op het internet naar op zoek ging kreeg ik erg veel resultaten. Nadat Ik een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik uit op de website van Toiletmarkt. Op de website is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en aan te bieden heeft. Ze beschikken over een erg groot assortiment dus je hebt erg veel keuze tussen de verschillende producten die ze aanbieden. Nadat Ik een tijdje een aantal wc’s had vergeleken kwam ik tot de aankoop van een Geberit UP720.


Aankoop

De  Geberit UP720 werd aangeboden tegen een zeer scherpe prijs wat ik zelf natuurlijk erg aantrekkelijk vond. De wc was erg snel geleverde n geolaats. De wc werkt super goed en ik ben daarom ook erg tevreden over Toiletmarkt. Daarom raad ik het ook aan iedereen aan die op zoek is naar een goede wc tegen een scherpe prijs.